Retourneren

Bij Print Fabrique streven we ernaar om onze klanten hoogwaardige producten en uitstekende service te bieden. Hieronder vind je ons retourbeleid, waarin we duidelijk maken hoe we omgaan met retourzendingen en ruilingen.

 1. Retourneren van onbedrukte producten:

  • Volgens het Nederlandse consumentenrecht heb je het recht om ongebruikte en onbeschadigde producten binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Neem contact met ons op via mail om een retourzending aan te vragen.
  • Zorg ervoor dat de producten in hun originele staat en verpakking worden geretourneerd, inclusief eventuele accessoires en documentatie.
 2. Retourneren van gepersonaliseerde producten:

  • Let op: Gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd, tenzij ze defect zijn of niet voldoen aan de specificaties die je hebt verstrekt bij het plaatsen van de bestelling. Controleer daarom zorgvuldig de specificaties en het ontwerp voordat je de bestelling plaatst.
 3. Defecte of verkeerd geleverde producten:

  • Als je een defect product hebt ontvangen of als er een fout is gemaakt bij de levering, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We zullen zo snel mogelijk een passende oplossing bieden, zoals vervanging of terugbetaling.
 4. Procedure voor retourneren:

  • Neem contact met ons op via mail om een retourzending aan te vragen. Vermeld hierbij je bestelnummer en de reden voor de retourzending.
  • Zodra we je retourverzoek hebben ontvangen, sturen we je instructies voor het retourneren van de producten.
  • Zorg ervoor dat de producten veilig worden verpakt voor retourzending, om schade tijdens het transport te voorkomen.
  • Na ontvangst en inspectie van de geretourneerde producten, zullen we overgaan tot terugbetaling of ruil, afhankelijk van de situatie.
 5. Terugbetalingen:

  • Terugbetalingen worden verwerkt via de oorspronkelijke betaalmethode, binnen een redelijke termijn nadat de geretourneerde producten door ons zijn ontvangen en geïnspecteerd.

We hopen dat je tevreden bent met je aankoop bij Print Fabrique. Als je nog vragen hebt over ons retourbeleid of andere zaken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen!

Voor vragen of opmerkingen kunt u onderstaand formulier invullen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam